perjantai 5. syyskuuta 2014

Tästä se alkaa! - syyskausi 2014

Nuorisovaltuuston ensimmäinen kokous kesätauon jälkeen pidettiin keskiviikkona 27.8. Paikalla oli monta nuorisovaltuuston nuorta, mistä oli hyötyä, sillä muun muassa uusi puheenjohtaja valittiin loppuvuoden ajaksi.

Puheenjohtajan, sihteerin, rahastonhoitajan ja mainostusvastaavan valitsemisten lisäksi kokouksessa puhuttiin myös Suomen Nuorisovaltuustojen Liiton #nuvatlakiin flashmobiin osallistumisesta ja kampanjan tarkoituksesta eli nuorisovaltuustojen lisäämisestä kuntalakiin, sekä KNV:n uusista säännöistä. Uusista säännöistä tärkeimpänä esille tuli vaalikauden muutos kalenterivuoden mukaiseksi, jonka vuoksi aiemmin mainitut pestit ovatkin vain loppuvuoden ajaksi.

Yksi esille nostamisen arvoinen kokouksen keskustelun aihe on myös syksyn toimintasuunnitelma. Suurin syksyn tapahtumista tulee olemaan #KNVvaalit , joihin kuka vain voi myöhemmin kerrottavana ajankohtana asettua ehdolle. Kyseessä on siis nuorisovaltuustovaalit, jossa valitaan seuraavan vuoden nuorisovaltuustolaiset. 

-Antti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

  Emme  päivitä blogia enää aktiivisesti.  Ajantasaisempaa tietoa saa Kangasalan kaupungin nettisivuilta Nuorisovaltuusto - Kangasala Sosiaa...