keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Helmikuun kokous 11.2.15

Tämän kerran kokouksessa puhuimme snowfun tapahtumasta ja Chillhousesta. Esillä oli myös joukkoliikenteen parannusehdotus. Kokouksen alussa oli eri tahoja esittäytymässä esimerkiksi kirjastosta tehdään enemmän nuorten näköinen. Kaavoituksessa ei ollut tällä kertaa mitään uutta. Ilmoitusasioista ja posteista en tiedä kun saavuin jälki junassa. olimme saaneet tarjouksen  kynistä ja kangaskasseista  johon on printattu nuvan teksti ja logo. Näitä sitten ois tarkoitus jaella ihmisille erilaisissa tapahtumissa. Kokouksen aikana myös päätimme ja tiedustelimme ketkä kaikki lähtee ABC-aktiivipäiville Turkuun. Niin Heikki oli innokas lähtemään Turkkuseen. Lautakunnissa ja työryhmissä ei ole uutta paitsi, että Heikki Kolu aloittaa kulttuuri ja vapaa-aika lautakunnassa toimimisen. Lisäksi Mikko Tahlo esitteli 4-H omaa-rahaa omalle projektille juttua 4-H:n nettisivuilta.


Kokonaisuudessaan kokous oli mielenkiintoinen ja mukava. Normaaliin tapaan kokouksen aikana söimme pientä huikopalaa. Odotan seuraavaa kokousta innolla, mutta seuraava joukkotapaaminen on snowfun ja chill house jonne toivoisimme, että mahdollisimman moni osallistuisi sinne.

- Heikki Kolu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

  Emme  päivitä blogia enää aktiivisesti.  Ajantasaisempaa tietoa saa Kangasalan kaupungin nettisivuilta Nuorisovaltuusto - Kangasala Sosiaa...