keskiviikko 25. huhtikuuta 2018

Kevään toimintaa

Taas on kevät hurahtanut eteenpäin kovaa vauhtia. Myös nuorisovaltuustolla on pitänyt kiirettä kokoustaessa sekä SAP´18 tapahtuman kanssa. Helmi- sekä maaliskuussa kokoustelimme normaaliin tapaan, ja suunnittelimme tulevaa vuotta ja sen tapahtumia. Huhtikuussa normaalin kokouksen lisäksi järjstimme SAP´18 eli Sullon asiaa päättäjille- keskustelutilaisuuden, jonka aiheina tänä vuonna olivat vähemmistöt ja tasa-arvo Kangasalla. Tapahtuma onnisui mielestämme mainiosti, ja kehityskelpoisia ideoita jatkoa varten syntyi.

Lisäksi käyntiin saatiin kaupunginvaltuutettujen vierailut 9.-luokkalaisten yhteiskuntaopin tunneilla. Valtuutetut kertoivat siitä, mitä heidän toimeenkuvaansa kuuluu, sekä sen millaista on olla kaupunginvaltuutettu. Valtuutettujen kanssa on ollut antoisaa tehdä yhteistyötä, ja aiomme pitää jatkaa yhteistä toimintaa jatkossakin.

Lisäksi Kangasalla järjestettiin ensimmäinen kouluruokaraati, jossa myös nuorsiovaltuusto oli edustettuna. Ruokaraati todettiin hyvin toimivaksi, ja on hienoa, että ruokaraadista tulee vakinainen.

Toukokuussa nuorisovaltuusto lähtee vierailulle Eduskuntaan, ja tutustuu hieman enemmän valtion politiikkaan. Lisäksi kokoustamme normaalisti, seuraavan kokouksen ajankohta on 15.5.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

  Emme  päivitä blogia enää aktiivisesti.  Ajantasaisempaa tietoa saa Kangasalan kaupungin nettisivuilta Nuorisovaltuusto - Kangasala Sosiaa...